Καλομητσίνη: «Από τις προτάσεις στην Θεσσαλονίκη, επέλεξα τον ΠΑΟΚ…»

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ από την  Άμιλλα Τρίπολης η διεθνής 18χρονη γκαρντ φόργουορντ, Ελλη Καλομητσίνη, μίλησε στον Σάκη Θεοδοσιάδη για λογαριασμό του sportshero.gr σχετικά με την μεταγραφή της στον «δικέφαλο» και την προσαρμογή της στο νέο περιβάλλον. Να τι είπε:



«Οι σπουδές μου  τελικά με οδήγησαν στο να έρθω εδώ στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ μετά από μερικά χρόνια στην Άμιλλα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ  είναι ένα σοβαρό σωματείο και γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα. Χαίρομαι πολύ που θα συμμετάσχω στην Α1 κατηγορία φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα μου  και ελπίζω να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της.

Οι  άνθρωποι του ΠΑΟΚ με στηρίζουν και  με βοηθάνε σε πολλά πράγματα αφού η αλλαγή πόλης δεν ήταν μια απλή υπόθεση και η προσαρμογή μου θέλει χρόνο. Είχα είναι η αλήθεια και άλλες προτάσεις από ομάδες  της  Θεσσαλονίκης, αλλά επέλεξα τον ΠΑΟΚ  και  χαίρομαι ιδιαίτερα  γι αυτό. Οι συμπαίκτριές  μου, ο προπονητής και η διοίκηση με στηρίζουν και  είναι δίπλα μου! Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά με νίκες και  υγεία πάνω απ όλα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια