Αναβολή λόγω… προπονητή στο Φιλαθλητικός Λαγκαδά-Δόξα Δρυμού

Απίστευτο σκηνικό στον αγώνα του Φιλαθλητικού με την Δόξα Δρυμού που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει σήμερα στις 21:30 στον Λαγκαδά.





Οι διαιτητές Ιγνατίου και Ζάνεβ μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία στο φύλλο αγώνα του Βασίλη Πρασσά ως προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, ανέβαλαν τον αγώνα καθώς υπάρχει απόφαση του Συνδέσμου Διαιτητών να μην ξανασφυρίξουν σε παιχνίδι που θα είναι δηλωμένος. Για την τύχη του αγώνα θα  αποφασίσει η ΕΚΑΣΘ. Η Δόξα Δρυμού κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας, ότι ο Βασίλης Πρασσάς είχε ενημερωθεί ότι δεν θα γινόταν ο αγώνας γι αυτό το λόγο και παρόλα αυτά επέμενε να δηλωθεί στο φύλλο. 

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει βασίλη στο ρεπορτάζ μία ΣΟΒΑΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.Δεν αντιλήφθησαν έπειτα οι διαιτητές ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ!!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΩΘΟΥΝ ομάδες και προπονητής ενημέρωσαν τον Πρασσά ότι άν δηλωθεί ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ο αγώνας και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αυτός δηλώθηκε προπονητής για να επιτύχει για δικούς του λόγους την αναβολή του αγώνα με ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασίλη στο ρεπορτάζ σου υπάρχει κάτι λάθος.Δεν διαπίστωσαν εκ των υστέρων αλλά πριν ξεκινήσει αγώνας ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΟΎΝ ΟΜΆΔΕς ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉς οι διαιτητές ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ τον ΠΡΑΣΣΆ ΌΤΙ ΆΝ ΔΗΛΩΘΕΊ Ώς ΠΡΟΠΟΝΗΤΉς ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Ο ΑΓΏΝΑς.εσκεμμενα Ο πΡΑΣΣΆς δηλώθηκε για να επιτύχουν την αναβολή του αγώνα για άγνωστους λόγους.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλές φορές η ημιμάθεια είναι χειρότερη από ην αμάθεια.

Πως έχουν ακριβώς τα δεδομένα:

1ον: Αρμόδια για την τέλεση των αγώνων είναι η ΕΚΑΣΘ και όχι ο Σύνδεσμός Διαιτητών.
2ον: Από τη στιγμή που ο προπονητής δεν είναι τιμωρημένος από την ΕΚΑΣΘ, δικαιούται να κάτσει στον πάγκο
3ον: Οι προωσπικές διαμάχες παραγόντων με διαιτητές δεν μπορούν να καταστρατηγούν τους θεσμούς. Διότι ο θεσμός είναι η ΕΚΑΣΘ.
4ον: Από πότε ένας σύλλογος δηλώνει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τον αυτονόητο προπονητή του; Δηλαδή τι να έκανε; να βάλει άλλον επειδή οι διαιτητές δεν θέλουν να τον διαιτητεύσουν.
5ον: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η στάση των διαιτητών να πέρνουν το νόμο στα χέρια τους ενώ στην ουσία ο ρόλος τους είναι διαφορετικός και απολύτως λειτουργικός;
6ον: Αλήθεια η ΕΚΑΣΘ θα τιμωρήσει του διαιτητές που ανέβαλαν αγώνα χωρίς να υπάρχει κώλυμα από τη διοργανώτρια αρχή;
7ον: Αλήθεια ως πότε θα συνεχιστεί μια κόντρα γιατί κάποιοι δεν γουστάρουν κάποιον και χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος σπουδαίος λόγος π.χ. βιαιοπραγία, εξύβριση, προπηλακισμός κ.λ.π.
8ον: Κανένας Πρασσάς και κανένας προπονητής δεν δηλώνεται εσκεμμένα. Δηλώνεται αυτονόητα διότι πολύ απλά αυτό του ορίζει η εκάστοτε διοίκησή του και αυτό άλλωστε είναι το φυσιολογικό!
9ον: Τι θα έκαναν αν είχαν απέναντί τους κάποιον άλλο προπονητή από ομάδα Α1; Διότι πολλάκις έχουν έρθει σε ρήξη αλλά το πάπλωμά τους δεν μπορεί να φτάσει να τα βάλει με τα υψηλά κλιμάκια!
10ον: Γιατί δεν έγινε το ίδιο όταν κάποτε το Πανόραμα και πολλές άλλες ομάδες και προπονητές έκαναν πολύ χειρότερα πράγματα σε διαιτητές, π.χ. τον πραγματικό αξιόλογο διαιτητή κο Λαζαρίδη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα κάθε σωματείο πρέπει να έχει το δικαίωμα να δηλώνει τον προπονητή που αυτό θέλει στον πάγκο αλλά η όλη ιστορία έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και καιρό με τον συγκεκριμένο κόουτς και τον ΣΔΘ και όχι να ταλαιπωρούνται όλοι Κυριακή βράδυ. Άλλωστε κατέβασε την ομάδα σε δύο αγώνες κυπέλλου πριν λίγες μέρες. Ακόμα μια ολιγορία της ΕΚΑΣΘ που αντί να προστατεύσει τις ομάδες της τρέχει εκ των υστέρων να μπαλώσει τα πράγματα. ΔΩΣΤΕ ΕΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν οι διαιτητές προειδοποιούν ΠΡΙΝ καν ξεκινήσει ο αγώνας και ΠΡΙΝ καν δηλωθούν ομάδες και προπονητές και δηλώνεται ο Πρασσάς γίνεται ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ .Απλά θα δηλωνόταν ο βοηθός και θα έδινε εντολές ο Πρασσάς.Αλλά ο λόγος πουέγινε αυτό είναι άλλος άν έπαιζε ηομάδα του Πρασσά με άλλο αντίπαλο πιθανόν να γινόταν αυτό που έγραψα παραπάνω αλλάΔΥΣΤΥΧΩΣ αντίπαλος του ήταν η ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε άσχετε, ο Πρασσάς δεν θα έπρεπε καν να κάτσει στον πάγκο! τι βοηθός και βλακείες! Αλλά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!! εμείς στον Λαγκαδά ξέρουμε και εκτιμάμε αυτούς που προσφέρουν. Εσείς επειδή κάνετε το αντίθετο, φτάσατε μέσα σε 2 χρόνια από την Γ' Εθνική (που σας πήγε μόνος του ο Πρασσάς) να αγωνίζεστε στο Γ' τοπικό!!! Τέλος πάντως κακώς ασχολούμαστε με κομπλεξικούς διότι παρά τα όσα του έχετε κάνει, αυτός ο άνθρωπος λατρεύει τον Δρυμό και δεν ξεχνάει το παρελθόν του. Κακώς όμως μιλάμε για αυτόν. Ας μιλήσουμε για μπάσκετ που απλά δεν το κατέχετε!!!