Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ στο Χρυσό Σερρών και την Τεγέα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις δύο εκδηλώσεις

Το τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ φιλοξενήθηκε στην Τεγέα και το Χρυσό Σερρών το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2013.





Στο Χρυσό Σερρών συμμετείχαν συνολικά 736 παιδιά (608 αγόρια και 128 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Νίκος Ασλάνωφ. Στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητής ήταν ο Νέστωρ Ζλάτκος. Στο τουρνουά παραβρέθηκαν οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές Νίκος Οικόνομου και Γιώργος Καράγκουτης, καθώς επίσης ο Δήμαρχος του Εμμανουήλ Παππά, Ευάγγελος Καλαθάς, η Αντιδήμαρχος Ελένη Κορδόκα, η πρόεδρος της Κοιν. Επιχ. Ευαγγελία Κουρκουνάσιου και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στην Τεγέα συμμετείχαν 504 παιδιά (416 αγόρια και 88 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Κώστας Σταματόπουλος (Δημοτικό) και ο Άρης Κουρόγιωργας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Δημοτικό) και ο Γιώργος Λουκάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, Σταύρος Κουκάκης, ο ταμίας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Παναγιώτης Μάλαμας, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ο ΓΓ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμούρας, τα μέλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κκ Βακαλόπουλος και Παγκράτης, η πρόεδρος Νομ. Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Χρήστος Μπάκος.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.












































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια