Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ στην Καβάλα και την Σύρο-Φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ στην Καβάλα και την Σύρο το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2013.




Στην Καβάλα συμμετείχαν συνολικά 352 παιδιά (288 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Παντελής Γεωργιάδης. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Χρήστος Ισαάκ. Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΦΕΛΕΙΑ του Δήμου Καβάλας, Στέλιος Σχοινάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Αθανάσιος Στουπίδης και οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Στην Σύρο συμμετείχαν συνολικά 232 παιδιά (184 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι Ελενα Ζαμπετάνη και Γιώργος Αρμακόλας. Στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητές ήταν οι Βασίλης Βλαχογιάννης και Αθηνά Ντούρλαρη. Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Πρόεδρος της ΕΣΚΚ, Γ.Κεράνης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΚ, κ.Κωνσταντινίδης και ο Ταμείας της ΕΣΚΚ, κ.Αλεξανδρής.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια