Δύο ώρες νωρίτερα το Νίκη Λευκάδας-Τιτάνες Δράμας για την Α2 γυναικών-Αλλαγές ωρών έναρξης και σε άλλα παιχνίδια Εθνικών κατηγοριών

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Νίκη Λευκάδας – ΑΣ Τιτάνες Δράμας, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2ος Ομιλος) της 13/10/2013 αντί ώρας 14.00 θα διεξαχθεί ώρα 12.00 στο ΔΑΚ Λευκάδας.










- Λόγω κωλύματος του γηπέδου οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΟ Π. Φαλήρου για το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (1ος Όμιλος) αντί 12.00 θα διεξάγονται 12.30 εκτός της 4ης αγωνιστικής (3/11/2013) με αντίπαλο το Σωματείο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος που θα διεξαχθεί στις 17.00 και εκτός των τριών τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τα παιχνίδια τελούνται την ίδια μέρα και ώρα.

-Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Αιγάλεω ΑΟ – ΑΣ Άργος Ορεστικό για την 1η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 13/10/2013 αντί της προκαθορισμένης 17.00 θα διεξαχθεί στις 14.00.

- Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (4ος Όμιλος) αντί ώρας 18.00 θα διεξάγονται ώρα 16.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, εκτός των τριών τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τα παιχνίδια τελούνται την ίδια μέρα και ώρα.

- Μετά την αποχώρηση από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος Όμιλος) του Σωματείου ΑΓΕ Χαλκίδας, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 11 ομάδες, οι δε προγραμματισμένοι αγώνες θα θεωρούνται ως ημέρα ρεπό των Σωματείων με τα οποία επρόκειτο να αγωνιστεί η ΑΓΕ Χαλκίδας.

-Διευκρινίζεται ότι η εφαρμογή της διάταξης των Ειδικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων που ρυθμίζει την περίπτωση της συμπλήρωσης τους θεσμοθετημένου αριθμού ομάδων κάθε κατηγορίας, λόγω αποχωρήσεων, υποβιβασμού συνεπεία μηδενισμού ως και συγχώνευσης ομάδων, ισχύει αυστηρά μέχρι την ημέρα κλήρωσης των πρωταθλημάτων.

-Μετά τη μέρα αυτή απαγορεύεται η με οιοδήποτε τρόπο συμπλήρωση του μειωθέντος θεσμοθετημένου αριθμού των ομάδων κάθε κατηγορίας λόγω των ως άνω αναφερομένων αιτιών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια