Η Spalding εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών

Η Spalding ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης βρέθηκε δίπλα στην Εθνική Ομάδα στα τελευταία τεστ της στο τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank και θα είναι κοντά της και σε όλη την πορεία της στo Eurobasket ευχόμενη να φέρει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία που θα μας κάνει υπερήφανους.


Η Spalding και η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

Η Spalding, o μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Η Τop Trends AE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spalding στην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες, τους προπονητές με δέσμευση την σκληρή δουλειά , το ήθος και την δυναμική για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια