Ξεκίνησε η ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών GBA-Οι εγγραφές συνεχίζονται

Συνεχίζεται για 19η χρονιά η λειτουργία της Ακαδημίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Οι υπεύθυνοι της  εξέδωσαν δελτίο τύπου στο  οποίο αναφέρεται:









«Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την αγάπη σας αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την Giannitsa Basketball Academy, στοιχεία που την ανέδειξαν σε πρωτοπόρο αθλητικό φορέα- θεσμό στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.

Θέτοντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλά στάνταρ σε ότι αφορά την ποιότητα της εκμάθησης και στην καλλιέργεια της Παιδείας των αθλητών μας, έτσι και φέτος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να δώσουμε στα παιδιά που πλαισιώνουν την ακαδημία μας την χαρά του παιχνιδιού του basketball, οικοδομημένη πάνω σε σωστές αρχές και σε ισχυρές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός αθλητή.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τον Αθλητισμό μπορούν να αναπτυχθούν τα σωματικά και τα ψυχικά χαρίσματα των νέων και να καλλιεργηθούν οι αξίες της ανταγωνιστικότητας και της ευγενούς άμιλλας, της υγιεινής ζωής και της κοινωνικότητας.

Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια  η Giannitsa Basketball Academy κινείται με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προσηλωμένη στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Επικοινωνία:                                                                           
Κασιμίδης Γιάννης                                
Διεύθ: Μ.Αλεξάνδρου 3
Πόλη: Γιαννιτσά Τ.Κ. 58100
Τηλ: 6932 747411

Οι προπονητές
Δημητριάδης Φώτης         6973405734
Χατζηαντωνίου Κων/νος   6908863012     
Χαριτίδης  Χαράλαμπος    6975962033

Email: info@megasgba.gr
WebSite: www.megasgba.gr
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Giannitsa-Basketball-Academy/209920799074732

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια