Η σελίδα του Πειραματικού για την χθεσινή ήττα από το Αριστοτέλειο

Ηττα χθες για το Πειραματικό στον θεσμό του κυπέλλου από το Αριστοτέλειο Κολέγιο με 49-70 και αποκλεισμός από την συνέχεια της διοργάνωσης.


Όπως γράφει στην ιστοσελίδα των  ηττημένων, «το Αριστοτέλειο μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε με 0-5, το Πειραματικό αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 7-5 και 11-7 στη συνεχεία για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 14-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 3.41 πριν το τέλος του ημιχρόνου με 29-21. Κάπου εκεί το Αριστοτέλειο έκανε ένα σερί 4-15 και έκλεισε το ημίχρονο με 33-35 για τους φιλοξενούμενους. Ένα πρώτο ημίχρονο που όποιος έβλεπε τις δύο ομάδες δεν θα καταλάβαινε κάνεις ότι παίζουν σε διαφορετική κατηγορία.

Στο τρίτο δεκάλεπτο κατέβηκε μόνο η ομάδα του Αριστοτέλειου καθώς οι παίκτες του  Αριστοτελείου έμειναν στην καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου. Λίγο οι κακές άμυνες,  λίγο η συνοχή που είχε η αντίπαλη ομάδα λίγο ο εκνευρισμός και λίγο η κούραση έφεραν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το Πειραματικό να χάνει με 47-60.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο δεκάλεπτο του Πειραματικού τα τελευταία δύο χρόνια καθώς πέτυχε μόνο δύο πόντους και έτσι ήταν φυσικό επόμενο να έρθει η ήττα φυσιολογικά.

Ο Γιάννης Τσεσμετζης δούλεψε αρκετά σχήματα ενόψει της συνεχείας και επίσης αγωνιστήκαν και οι 12 που μετείχαν στην αποστολή.

Η συνεχεία από δω και περά θα είναι σκληρή καθώς η ομάδα έχει αδυναμίες και μέχρι τις 11/10 θα πρέπει να υπερκαλυφθούν και να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αριστοτελείου για τη νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΘ και στο κύπελλο...


Αύριο Τέταρτη υπάρχει προπόνηση στις 21.30 στη θύρα 3 του Χαριλάου και την Πέμπτη στις 20.30 ακολουθεί ένα παρά πολύ δυνατό φιλικό στις Συκιές με τον ΒΑΟ όπου αγωνίζεται στην Α΄ ΕΚΑΣΘ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια