Δρεττάκη: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή « Μια στο καρφί και μια στο πέταλο» του Ράδιο Πρώτο 91.5 ήταν η αρχηγός του Ιπποκράτη Ελένη Δρεττάκη που μίλησε μεταξύ άλλων για το τουρνουά που ετοιμάζει η ομάδα για το τέλος Σεπτεμβρίου, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και για την αλλαγή στο τεχνικό τιμ.

Όπως διαβάζουμε στο www.giafkasports.gr η έμπειρη αθλήτρια και μέλος της διοικούσας επιτροπής αρχικά μίλησε για το τουρνουά που θα γίνει από 27-29 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Κω με την συμμετοχή του Ιπποκράτη, του Παναθηναϊκού, του Ελληνικού και μιας ομάδας που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Απηύθυνε μάλιστα και κάλεσμα προς τον κόσμο να δώσει το παρών στο τουρνουά στο οποίο οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και αναμνηστικά καπέλα και μπλουζάκια που θα κυκλοφορήσουν απ' την ομάδα για την ενίσχυση της στην Α1 κατηγορία.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας ήταν οι αθλήτριες που θα έρθουν (εκτός της Χελιώτη και Κουφογιάννη που της θεωρούμε δικές μας πια είπε χαρακτηριστικά) να μεγαλώσουν την οικογένεια και το θετικό είναι ότι και τα τρία κορίτσια, Κεχαγιά, Ισκιόγλου και Ρασίντ έδειξαν ότι απ' την αρχή ότι «κολλάνε» με την νοοτροπία του Ιπποκράτη.

Αφού τόνισε για ακόμη μια φορά ότι οι αφανείς ήρωες της ομάδας είναι οι ντόπιες αθλήτριες που προσπαθούν καθημερινά για το καλό του συλλόγου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την προσφορά της την Δήμητρα Τελίδου η οποία παρότι αρχικά είχε δώσει τα χέρια με την διοικούσα επιτροπή αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία σε δύο ντόπιες αθλήτριες που δεν βρίσκονται πια στο δυναμικό του Ιπποκράτη. Στην Βικτώρια Γούναρη που πήρε μεταγραφή στον Κρόνο και στην Ιωάννα Σταμόγλου που αποχώρησε λόγω σπουδών.

Απ' την συζήτηση όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να λείπει και η αλλαγή στο τεχνικό τιμ αφού ο Πρόδρομος Κανενόπουλος αποχώρησε και πλεόν προπονητής της ομάδας είναι ο Μιχάλης Καπλανίδης με βοηθούς τον Γιάννη Παππούλη και την Καλλιόπη Δανελλάκη.

Η αρχηγός της ομάδας ευχαρίστησε τον τέως προπονητή του συλλόγου για την προσφορά του, τονίζοντας ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής που βοήθησε αρκετά σε αυτά τα δύο χρόνια στην Α2 αλλά όπως είπε αυτός ο κύκλος είχε κλείσει και η ομάδα έπρεπε να αποφασίσει γρήγορα για τον «διάδοχο» ώστε να έχει χρόνο να δουλέψει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να γίνει είπε η Ελένη Δρεττάκη, ήταν ο Μιχάλης Καπλανίδης που είναι ένας έμπειρος προπονητής όπως και ο Γιάννης Παππούλης που είχε επαφή με το γυναικείο μπάσκετ.


Τέλος ζήτησε απ' τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, να την βοηθήσει σε αυτήν την ιστορική στιγμή στην Α1 κατηγορία και ευχήθηκε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια