Νέα φιλική νίκη για το Πειραματικό

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το τρίτο φιλικό του Πειραματικού με αντίπαλο την ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Συκεών. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 10 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του Επταπυργίου , έδρα που φέτος χρησιμοποιούν και οι δυο ομάδες.

Το Πειραματικό αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τα άλλα δυο παιχνίδια που έδωσε, ξεκίνησε πολύ νωθρά με αποτέλεσμα επιθετικά να έχει κάποια προβλήματα καθώς ο αντίπαλος με την πολύ καλή και κλειστή του άμυνα κατάφερε να κρατήσει την επίθεση μας σε χαμηλά επίπεδα.

Στη συνέχεια όμως και καθώς το Πειραματικό άρχιζε να βρίσκει τα πατήματα του η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες άρχισε να γίνεται εμφανής. Η κούραση της προετοιμασίας ακόμα δεν έχει αφήσει την ομάδα να δείξει την πραγματική της δύναμη αλλά παιχνίδι με παιχνίδι τα σημάδια βελτίωσης γίνονται όλο και περισσότερο φανερά. Για τα τυπικά του παιχνιδιού, αν και δεν έχει καμία σημασία ,το τελικό σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επιπεδα (48-19 υπέρ του Πειραματικού).


Επόμενο ραντεβού για την ομάδα σήμερα στις 21:30 στο Επταπύργιο για την τελευταία προπόνηση της πριν τον Κυριακάτικο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το κύπελλο με αντίπαλο την ομάδα του Παστέρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια