Το σχόλιο των Ελπίδων Ηλιούπολης για τον αγώνα κυπέλλου ΕΚΑΣΘ με τον Αστέρα Πλαγιαρίου

Το πρώτο επίσημο ματς για την νέα σεζόν έδωσαν οι Ελπίδες Ηλιούπολης με αντίπαλο τον Αστέρα Πλαγιαρίου στα πλαίσια του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή στο ΔΑΚ Ηλιούπολης και οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 48-62 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού.




Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του  συλλόγου, «ο Αστέρας ήταν το φαβορί αφού είναι ο πρωταθλητής της Γ2 ΕΚΑΣΘ για την σεζόν 2012-13 και πλέον θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ1.

Η ομάδα του Πλαγιαρίου μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και πήρε προβάδισμα στο σκορ το οποίο και κράτησε σε όλο το διάστημα του αγώνα. Οι Ελπίδες κατάφεραν σε κάποια σημεία να μειώσουν την διαφορά μέχρι και στους πέντε πόντους όμως η ευστοχία των παικτών του Πλαγιαρίου κυρίως με μακρινά σουτ καθώς και από την γραμμή των ελευθέρων βολών, ανέβαζαν την διαφορά για αυτούς σε ασφαλή επίπεδα.

Η ομάδα μας παρά την ήττα πραγματοποίησε μια σχετικά καλή εμφάνιση. Τέσσερις παίκτες μας έκαναν ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας, υπάρχει φανερή βελτίωση σε σχέση με την περσινή χρονιά, γίνεται πολύ καλή δουλεία από όλους και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και τους καλούμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με το χειροκρότημα τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια