Λ. Παπαδόπουλος: «Θέλω να ξεκινήσω προπονητική»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στο «Arena 89.4» ανέφερε για ακόμη μια φορά ότι θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική καθώς και για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ. Να τι δήλωσε για:









Για τις διαστάσεις απόψεων με τον ΠΑΟΚ:

«Εγώ τις ενστάσεις τις έκανα στο διοικητικό συμβούλιο. Έγινα κατανοητός. Δε χρειάζεται να δώσω διαστάσεις. Οι άνθρωποι βοηθούν την ομάδα, αλλά ίσως κάποιες φορές παρασύρονται».

Για τις ακαδημίες που ξεκίνησε:

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, με τον Διαμαντίδη, τον Χατζηβρέτα και κάποιους άλλους, θέλοντας να μάθουμε πράγματα στους νεαρούς αθλητές. Είναι μια ακαδημία, πρωτόγνωρη. Είμαστε ακόμα ενεργοί παίκτες και παίζουμε με τα παιδάκια. Εγώ όταν ήμουν μικρός είχα κάποια είδωλα, αλλά δεν μπορούσα να τους δω. Στην ακαδημία μας, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Μακάρι τα παιδιά να ακολουθήσουν τον αθλητισμό και να μην γίνονται αυτά τα έκτροπα στα γήπεδα».

Για το αν θα παίξει φέτος μπάσκετ:

«Φέτος, πήρα μια απόφαση ότι θέλω να ξεκινήσω την προπονητική. Θέλω πρώτα απ' όλα να μάθω από την προπονητική, να βελτιωθώ και μετά από αυτά που γνωρίζω. Είμαι ήδη ως προπονητής και δε γνωρίζω αν θα παίξω μπάσκετ».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο:

«Είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι σοβαρός και φαίνεται η πειθαρχία του σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει. Δεν έχει ένα μυστικό, απλά ξέρει πως να κατευθύνει την ομάδα του».

Για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι έχουμε καλό προπονητή».

Για το θα έπρεπε να υπήρχε Έλληνας τεχνικός στον πάγκο:

«Ναι, και εγώ ήθελα να είναι Έλληνας ο προπονητής. Έχουμε καλούς κόουτς και πιστεύω μπορούν να σταθούν».

Για τους προέδρους στις ομάδες:

«Αν φύγει ο Αγγελόπουλος από τον Ολυμπιακό, η ομάδα θα καταστραφεί. Αν φύγει ο Ιβάν Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί, αν φύγει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα θα υπάρχει γιατί υπάρχουν οι βάσεις από την αρχή της ομάδας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια