Φιλική νίκη επί των παίδων για τις γυναίκες του Ιπποκράτη Κω-Ξεχώρισε η Ρασίντ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας χρονιάς έδωσε το απόγευμα το βράδυ της Τρίτης η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη Κω απέναντι στο παιδικό τμήμα του Δημήτρη Δρόσου.




Όπως γράφει  το www.giagkasports.gr τα κορίτσια του Μιχάλη Καπλανίδη παρόλο που βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας , όπου τα πόδια είναι ακόμα «βαριά» έδειξαν καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με το τεχνικό τιμ να μένει σε γενικές γραμμές ευχαριστημένο αφού τα συστήματα της ομάδας δούλεψαν σε πολλές περιπτώσεις.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές την παράσταση έκλεψε η Νιβέιν Ρασίντ που με αρκετά κλεψίματα, πολλούς αιφνιδιασμούς, πάθος και αποφασιστικότητα έδειξε ότι όταν μπει για τα καλά στη νοοτροπία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο ενώ αρκετά καλή παρουσία είχε και η «μπομπέρ» Ζωή Κεχαγιά που όταν «ζεστάθηκε» δεν έχανε σουτ.

Από εκεί και πέρα η Ξένια Χελιώτη σαν να μην σταμάτησε καθόλου το καλοκαίρι πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της ενώ μουδιασμένες έδειξαν η Ηρώ Κουφογιάννη και η Ελίνα Ισκιόγλου (απόλυτα λογικό αν λάβουμε υπόψη ότι στην προετοιμασία τα πιο «βαριά κορμιά» αργούν να αποδώσουν).

Η Ειρήνη Σβύνου λόγω μικροτραυματισμού δεν αγωνίστηκε ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες έδειξαν ότι έχουν την όρεξη και την διάθεση να βοηθήσουν και φέτος αρκετά.


Απ' την άλλη πλευρά το παιδικό τμήμα του Ιπποκράτη ο Δημήτρης Δρόσος έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε παίκτες που έχουν την σωματική υποδομή και το ταλέντο και αν δουλέψουν σωστά με τον προπονητή τους και αποκτήσουν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι τους θα μπορέσουν να κάνουν αρκετά πράγματα στο μέλλον. Για την ιστορία το φιλικό τελείωσε 59-53 υπέρ των γυναικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια