Καϊμακόγλου: «Προέχει η υγεία του Σπανούλη»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε πως σημασία έχει η νίκη παρά την πίεση των Ρώσων και κυρίως να είναι απολύτως καλά ο Βασίλης Σπανούλης.







«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Στο 1ο ημίχρονο παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό της Ρωσίας. Επειδή ήμουν στη Ρωσία τη φετινή σεζόν, πολλές ομάδες παίζουν έτσι χωρίς καθαρούς ψηλούς, με πολλές παγίδες. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε στον ρυθμό μας και πήραμε διαφορά ασφαλείας, την οποία κρατήσαμε με ψυχραιμία στο comeback των Ρώσων. Πήραμε τη νίκη κι αυτό μετράει.

Καλό είναι να ονειρευόμαστε. Χωρίς όνειρα δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχουν στόχοι. Τώρα έχουμε τρεις ομάδες από δύο νίκες, όμως εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Το σημαντικό είναι ο τραυματισμός του Σπανούλη. Ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είναι ο ηγέτης της ομάδας μας και τον θέλουμε κοντά μας.

Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε μόνο το επόμενο αντίπαλο και να βάζουμε στόχους κάθε μέρα για το επόμενο ματς. Τώρα ακολουθεί η Τουρκία. Οι Τούρκοι έχουν παίκτες μεγάλης κλάσης και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το γεγονός ότι έχουν κάνει δύο ήττες τους κάνει πιο επικίνδυνους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια