ΑΟ Μεσήμβριας: «Ζητούμε την εξαίρεση της Τζίμα»

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ  Μεσήμβριας, από τον ανώτερο Κρόνο Ευόσμου στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου με σκορ 46-67. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των γηπεδούχων, «ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας που παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ο Α.Ο.Μ. μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους παίρνοντας αρχικά το προβάδισμα. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Ημασταν φανερά ανέτοιμοι τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης όσο και αγωνιστικά.

Η ομάδα του Ευόσμου ήταν σαφώς καλύτερη με πολύ ποιοτικότερο ρόστερ και απέδειξε ότι σίγουρα θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Β΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΘ. Ο κόσμος μας έφυγε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αναγνωρίζοντας ότι είναμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο.

Μοναδική παραφωνία του αγώνα ήταν η γνωστή πια και γραφική παρουσία της κυρίας Τζίμα (διαιτητής) που χωρίς να έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος είχε όχι μόνο λανθασμένα σφυρίγματα αλλά κυρίως ήταν εριστική στη συμπεριφορά της απέναντι στους παίκτες μας.


Αυτό είναι βέβαια κάτι που γίνεται εδώ και τρία χρόνια με τη συγκεκριμένη κυρία και πρέπει να σταματήσει άμεσα. Αύριο θα σταλεί επιστολή στην ΕΚΑΣΘ με την οποία θα ζητήσουμε εξαίρεση της κυρίας Τζίμα από τους αγώνες της ομάδας μας, κάτι που όπως μάθαμε έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε μου δεν ξερεις ποσο δικιο εχεις...ειναι απίστευτα εριστικη.ας κανει κατι η εκασθ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ontos as kanei kati i ekasth me tin tzima giati para einai eristiki kai vgazei to megalitero komplex me merikous xoris na yparxei logos...