Σε κανονικούς ρυθμούς ο ΑΟ Μεσήμβριας- Ιατρική υποστήριξη στα εντός έδρας παιχνίδια

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον ο  ΑΟ Μεσήμβριας μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου από τον Κρόνο Ευόσμου.











Προπονητές και διοίκηση έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών μας που κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ. Σαφώς θα πρέπει να βελτιώσουν πολλά κυρίως όσον αφορά την ομολογουμένως πολύ κακή νοοτροπία που υπάρχει.

Ο Κώστας Τσελεμπής θα έχει πολύ δουλειά πάνω σ΄ αυτόν τον τομέα. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε τρεις περίπου εβδομάδες και στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου. Εκεί θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της φετινής ομάδας.

Ιατρική υποστήριξη  στα εντός έδρας παιχνίδια

Στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς ο ΑΟ Μεσήμβριας παρουσίασε μια ακόμη καινοτομία όσον αφορά την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο Γιώργος Νάστος αλλά και ο Γιάννης Κετάνης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης και ήταν εκεί για να παράσχουν εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες που πιθανόν χρειαζόταν κάποιος αθλητής.


 Ο Γιώργος Νάστος μάλιστα θα είναι παρόν σε όλους τους φετινούς αγώνες της ομάδας εντός έδρας προσφέροντας με τις γνώσεις του εθελοντικά στην ομαλή και κυρίως ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια