«Άλωσαν» την Πολίχνη οι έφηβοι του Φρυγανιώτη

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το εφηβικό τμήμα της Αναγέννησης  Φλόγας, που γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη με 41-50.




Όπως γράφει η  ιστοσελίδα των γηπεδούχων «οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό και οργανωμένο μπάσκετ και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Το μικρό σκορ είναι αποτέλεσμα αστοχίας κυρίως τον γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την Αναγέννηση αφού πήρε από νωρίς την πρωτοπορία στο σκορ. Η πρώτη περίοδος έληξε με 14-7 και όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Χριστοφορίδη μπορούσαν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με ένα γρήγορο 7-0 ισοφάρισαν στο 13' 14-14. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 24-24.

Στην επανάληψη το ντέρμπυ συνεχίστηκε, με καμία από τις δύο ομάδες να μη καταφέρνει να ξεφύγει. Σ' αυτό το διάστημα οι αθλητές των γηπεδούχων δεν έδειξαν ψυχραιμία κι ενώ μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, με δικά τους λάθη κρατούσαν τους αντιπάλους τους κοντά. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Χατζηκυριακίδη και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 32-38.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι γηπεδούχοι παρότι έκαναν καλές επιλογές στη επίθεση, ήταν πολύ άστοχοι και βρέθηκαν να χάνουν με 11 στο 35'. Στη συνέχεια πάλεψαν να γυρίσουν το παιχνίδι, μείωσαν στους έξι, όμως δε κατάφεραν να ολοκληρώσουν την  προσπάθειά τους.

Δεκάλεπτα: 14-7, 24-24, 32-38, 41-50
Διαιτητές: Κωτίδης-Καλαμαράς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ (Χριστοφορίδης): Κωνσταντινίδης, Γιαννουλίδης 2, Βαρδόπουλος 9, Ταχτσίδης, Τσιαπανίτης 9(1), Χατζηκυριακίδης Γ. 6, Αβραμίδης 10, Κιαμουλίδης, Χατζηκυριακίδης Κ., Ζωγράφος 5,  Αλατζάς.
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ (Χατζηκυριακίδης): Δέμπη, Καραγιαννίδης, Μπατσιούλας 2, Λογοθέτης, Παναγιώτου 7, Χαραλαμπίδης 9, Δελής Αλ., Δελής Αθ. 23, Αντωνίου 9, Δρέτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια