Με το δεξί ξεκίνησε η Αναγέννηση Φαλήρου-«Μπαμ» της τελευταίας στιγμής με Βύρωνα Ιωακειμίδη-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κυπέλλου με τον Δημόκριτο

Στο χθεσινό  αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου ανδρών  της ΕΚΑΣΘ  με αντίπαλο τον Δημόκριτο (Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης), η Αναγέννηση Φαλήρου ξεκίνησε θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αφού επικράτησε των αντιπάλων της με 69-74 και προκρίθηκε έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου.







Όπως αναφέρεται στην σελίδα των νικητών, «στο πρώτο δεκάλεπτο  βρισκόμασταν  πίσω  καθ’ όλη την διάρκεια του. Τελείωσε με επιμέρους σκορ 20-14, γεγονός λογικό και αναμενόμενο αφού , ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας για την φετινή χρονιά με πολλά  νέα πρόσωπα στην σύνθεση μας απέναντι σε μία έμπειρη  ομάδα  της δεύτερης  κατηγορίας με πολύ αξιόλογες μονάδες.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας αφού σιγά-σιγά, αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας  και κατορθώσαμε να ροκανίσουμε την διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, μόλις με ένα πόντο πίσω στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, με πολύ καλή απόδοση και την ψυχολογία υπέρ μας, επιβληθήκαμε του αντιπάλου και κατορθώσαμε να αποσπαστούμε  με μία διαφορά 13 πόντων υπέρ μας.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, συνεχίσαμε την καλή εμφάνιση, και παρ’ όλη την πίεση των αντιπάλων και τα συνεχόμενα  εύστοχα σουτ  τριών πόντων από το… βαρόμετρο των Αμπελοκήπων,  Χάρη Μαρκόπουλο, κρατήσαμε την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε να πανηγυρίζουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα μας σαφέστατα χρειάζεται χρόνο, παιχνίδια  και πολύ δουλειά  ώστε να μπορέσει να μονταριστεί και να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και ομοιογένεια  με τόσα καινούργια πρόσωπα στην σύνθεση της.

Σε κάθε περίπτωση  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή Δημήτρη Κουτσογεωργάκη  για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την νίκη που κατέκτησαν στο χθεσινό παιχνίδι η οποία αναμένεται να βοηθήσει  πάρα πολύ,  ιδιαίτερα στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού προσέδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα

Να σημειωθεί ότι , στον χθεσινό αγώνα , συμμετείχε και το νέο απόκτημα της ομάδος, ο πολύπειρος Βύρων Ιωακειμίδης, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα  παρ’ ότι είχε ελάχιστες παραστάσεις με την ομάδα αφού η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε,   μόλις την τελευταία εβδομάδα.

Είναι ένας παίκτης  που  αποκτήθηκε από τον Φίλιππο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχοντας  εμπειρίες  από εθνικές κατηγορίες  και όντας ο τέταρτος σκόρερ της προηγούμενης σεζόν στην Β΄ΕΚΑΣΘ με μέσο όρο 19 πόντους , αναμένεται να μας ενισχύσει  πάρα πολύ  και στο σκοράρισμα. Ακόμη βοηθώντας και αναδεικνύοντας  με την εμπειρία του και  τα υπόλοιπα ταλαντούχα νέα σε ηλικία  παιδιά της ομάδος μας ,παλιούς και νέους  τον οποίο με πολύ επιμονή και υπομονή κατορθώσαμε να τον αποκτήσουμε και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Τέλος , η χθεσινή νίκη – πρόκριση, είναι αφιερωμένη σε δύο βασικούς συντελεστές της προηγούμενης χρονιάς – ανόδου, που παρευρέθησαν στις κερκίδες τους γηπέδου και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  και αποστάσεως , προς το παρών τουλάχιστον , αλλά και δυστυχώς από ότι αναμένεται  με τα σημερινά δεδομένα και  για όλη την φετινή χρονιά, δεν συμμετέχουν στο φετινό σχήμα.
  
Ο λόγος γίνεται για τον Χάρη Μάραντο και τον Δημήτρη Ντάλλη ,τους οποίους και ευχαριστούμε και δημοσίως  για ότι προσέφεραν στην ομάδα, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική τους καριέρα και στην ζωή τους γενικότερα. Μακάρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν , και να επανέλθουν σύντομα σε αγωνιστικούς ρυθμούς  με τα χρώματα  του συλλόγου μας  και πάλι».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια