Καπουρνιώτης: «Τεστ ετοιμότητας με στόχο την πρόκριση»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας, η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι κυπέλλου της Κυριακής (29/9) κόντρα στον  ΑΟ Σερρών.





Οι ερυθρόλευκες για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης υποδέχονται στο ΕΑΚ την ομάδα των Σερρών στις 14:00 και αυτό που θέλουν είναι η νίκη-πρόκριση.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, μίλησε στο sport7 για το παιχνίδι της Κυριακής: «Και αυτό το παιχνίδι κυπέλλου για εμάς είναι ένα τεστ για να ελέγξουμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και στο γήπεδο μας και αυτό θα μας βοηθήσει απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι οι Σέρρες και θα την έχουμε και αντίπαλο μας στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι Σέρρες έκαναν σημαντική νίκη στην πρώτη φάση του κυπέλλου, κερδίζοντας έναν καλό αντίπαλο και περιμένουμε να είναι δυνατή ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη και η πρόκριση, ώστε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Όλα τα κορίτσια αυτή την εβδομάδα δούλεψαν σκληρά και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε και αισιοδοξούμε ότι με μια καλή εμφάνιση θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου».

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στην Αγγελική Θανασούλη, που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια