Επεκτείνεται και στο Πανόραμα η ARIS BASKETBALL NORTH ACADEMY

Μετά και την επίσημη έναρξη της ARIS BASKETBALL NORTH ACADEMY, στο κλειστό γήπεδο του Ασβεστοχωρίου, οι διοργανωτές είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκτασή του και στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος. Η τελετή έναρξης των τμημάτων θα γίνει το επόμενο Σάββατο με μια εκδήλωση που θα λάβει χώρο στο Δ.Α.Κ Ηλίας Τριανταφυλλίδης (κλειστό γήπεδο Πανοράματος).






Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους προπονητές του ARIS BASKETBALL NORTH ACADEMY για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΑΡΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6947077237
ΤΣΑΪΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 6947905101
ΚΟΥΚΑΡΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 6948722544
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310 348073
mail: chortiatisbasketball@gmail.com

Η ανακοίνωση αναφέρει : «Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους γονείς για το ενδιαφέρον τους και να προσκαλέσουμε κι άλλους ν' αγκαλιάσουν το νέο αυτό εγχείρημα των ανθρώπων μας, σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Α.Σ Χορτιάτη για την κάθετη μεταφορά της τεχνογνωσίας του επιστημονικού δυναμικού του Άρη, καθώς επίσης και το τεράστιο υπόβαθρο σε θέματα υποδομής, σε διάφορους πυρήνες που καλούνται να δημιουργήσουν νέους αθλητές, αντάξιους της ιστορίας, της φήμης και του κύρους του μπασκετικού Άρη. Όπως επίσης και τον Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη μέσω της καίριας συμβολής του δημάρχου κ. Καϊτεζίδη, που στάθηκε δίπλα μας στην νέα αυτή προσπάθεια.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑRIS BASKETBALL NORTH ACADEMY ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΟΙ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια