Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ στην Λαμία και στον Παλαμά-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ στην Λαμία και στον Παλαμά Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου 2013.







Στην Λαμία συμμετείχαν συνολικά 272 παιδιά (244 αγόρια και 28 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι Αποστόλης Θεοφανόπουλος και Δημήτρης Κουφαλιώτης. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν οι Κώστας Καρακώστας και Βασίλης Μουστάκας.

Στον Παλαμά συμμετείχαν συνολικά 288 παιδιά (224 αγόρια και 64 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Σωτήρης Φαλιάκης. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Δημήτρης Μπακαβέλος. Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Απόστολος Τσρρέπης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Σακελαρίου και άλλοι παράγοντες.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.
































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια