Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ-Σύντομα η ημερομηνία του αγιασμού-Διοργανώνεται τουρνουά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ με μεγάλη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA ,στο γήπεδο Τούμπας το οποίο πρόσφατα ανακαινίσθηκε και στο γήπεδο της Μίκρας.




Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της τελετής αγιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα αγοριών και κοριτσιών.

'Ηδη προγραμματίζονται οι πρώτες εξορμήσεις των τμημάτων για την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων. Στα γραφεία των Ακαδημιών έχει αποσταλεί ήδη πρόταση από την Σερβία και την Βουλγαρία για την αποστολή τμημάτων σε τουρνουά που θα διοργανωθούν τα Χριστούγεννα.

Επίσης οργανώνετε και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα από το δεύτερο τουρνουά  φιλίας που θα διοργανώσει το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο «Παλατάκι» και πιθανόν να συμμετέχουν και ομάδες από την Σερβία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια