Τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Ιπποκράτη Κω-Μεγάλο τουρνουά στο νησί 27-29 Σεπτέμβρη

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα το γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη Κω, που όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει ρυθμό έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμο όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.



Οπως γράφει το http://giafkasports.gr το τεχνικό τιμ δίνοντας μεγάλη έμφαση αυτό το διάστημα στο τομέα της φυσικής κατάστασης βλέπει ότι οι αθλήτριες , πέρα από κάποιους μικροτραυματισμούς, μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση και στις απαιτήσεις της κατηγορίας και αυτό είναι το θετικό που κρατούν απ' τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες.

Η ομάδα παράλληλα προετοιμάζεται οργανωτικά και για το τουρνουά που θα γίνει στο Κλειστό γυμναστήριο Κω από 27-29 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ελληνικού και μιας ακόμη ομάδας απ' την Α1 που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η ομάδα του νησιού εξάλλου ήταν, με βάση και τα ευχαριστήρια των ομάδων της Α2, απ' τους συλλόγους που σε ότι αφορά την φιλοξενία πήρε άριστα και αυτήν την φιλοξενία σκοπεύει να «προσφέρει» και φέτος δείχνοντας ότι σημάδια προόδου γίνονται σε όλους τους τομείς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια