Καράκος: «Πάνω από 200 παιδιά στις ακαδημίες του Άρη»

O υπεύθυνος ακαδημιών του ερασιτέχνη Άρη, Περικλής Καράκος  μίλησε μεταξύ άλλων στα «ΑΝ 98,7», για την αυριανή πρώτη συγκέντρωση, για τον αριθμό των παιδιών και των τμημάτων που υπάρχουν στις ακαδημίες, για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το τμήμα και για τις υποδομές που υπάρχουν.  Αναλυτικά τα όσα είπε:







Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στη πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν:

 «Θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 10πμ κάτω από τη θύρα 3. Θα ενημερώσουμε για τις καινούριες παροχές που θα έχουμε για να προσφέρουμε στα παιδιά, θα δώσουμε τα προγράμματα για να ξεκινήσουν από Δευτέρα οι προπονήσεις».

Για τον αριθμό των τμημάτων που υπάρχουν στις ακαδημίες, είπε:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε 15 τμήματα για τις ηλικίες 5-15 ετών, και αγόρια και κορίτσια. Κάθε τμήμα έχει τον προπονητή του, έχει το σχεδιασμό του και έχουν μια αρχή και ένα τέλος για να μάθουν τα παιδιά τα βασικά και αν γίνουν σωστοί αθλητές. Όσοι αξίζουν, θα προχωρήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Για τον αριθμό των παιδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες, ανέφερε:

«Είμαστε λίγο παραπάνω από 200 άτομα και ευελπιστούμε αυτός ο αριθμός να ανέβει. Θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για να βγάζουμε καλούς και σωστούς αθλητές».

Για τις επιτυχίες που έχει πετύχει το τμήμα και τους παίκτες που έχουν βγάλει, τόνισε:

«Έχουν περάσει μεγάλοι αθλητές, όπως ο Παπανικολάου και ο Μούρτος. Και πιο πρόσφατα, ο Βεζένκοφ και ο Μποχωρίδης που είναι και στις εθνικές ομάδες. Σαν αγωνιστικό τμήμα, πέρυσι πήραμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, πήραμε την τέταρτη θέση στις κορασίδες, ενώ το παιδικό και οι νεανίδες κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ».

 Για το στόχο που υπάρχει στις ακαδημίες, υπογράμμισε:

«Κάθε χρόνο, ο στόχος μας είναι να βγάζουμε παιδιά που να μπορέσουν μελλοντικά να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα. Να φτιάξουμε σωστούς αθλητές που μπορούν να ακολουθήσουν τον πρωταθλητισμό».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από άποψη υποδομών, σημείωσε:

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έχουμε στη διάθεσή μας τέσσερα γήπεδα. Τρία στο γήπεδο «Χαριλάου» και αρκετές φορές φιλοξενούμαστε και στο Αλεξάνδρειο».

Για τη δομή των πρωταθλημάτων των υποδομών, είπε:

«Συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ, θα συμμετέχουμε σε τουρνουά και θα διοργανώνουμε και εμείς τουρνουά».

Για τις παροχές που θα υπάρχουν, ανέφερε:

«Εμείς φέτος έχουμε προσαρμόσει τις τιμές πολύ χαμηλότερα, παρότι αυξήσαμε τις παροχές. Αυτές έχουν να κάνουν με ασφάλειες γιατρού και φαρμακευτική κάλυψη σε κάθε παιδί,  υπάρχει διατροφολόγος, ο οποίος θα παρακολουθεί όλα τα παιδιά και ειδικός γυμναστής».

Για τη διαδικασία των εγγραφών, σημείωσε:

«Καθημερινά 5μμ-8μμ στο τηλέφωνο 2310-309192, είναι τα γραφεία της ακαδημίας μπάσκετ ή μπορούν να έρχονται από εδώ τις ίδιες ώρες.  Και από τις 9πμ ως τις 2μμ τα σαββατοκύριακα».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς των παιδιών που σκοπεύουν να στείλουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Άρη:

 «Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό, στη συνέχεια να  αγαπήσουν το μπάσκετ, να βελτιωθούν για να μπορέσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά μετέπειτα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια