Στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός Βόλου με πρωταγωνίστρια τη Ζέρβα-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το www.sport7.gr

Με μια εκπληκτική Νίκη Ζέρβα που έκανε όλες τις «δουλειές» μέσα στο γήπεδο και σταμάτησε στους 28 πόντους, ο Ολυμπιακός Βόλου, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να επικρατήσει με 55-50 του ΑΟ Σερρών και να εξασφαλίσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου  Ελλάδας γυναικών.




Όπως γράφει το www.sport7.gr οι «ερυθρόλευκες» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έδωσαν τη δυνατότητα στη φιλοξενούμενη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από τον Βόλο. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχες βγήκαν από τα αποδυτήρια χωρίς ρυθμό και έχασαν με ένα σερί 12-0 τη διαφορά που είχαν εξασφαλίσει στο πρώτο μέρος.

Στην τέταρτη περίοδο με τις προσωπικές επιλογές της Νίκης Ζέρβα, τη βελτίωση στην άμυνα και στα ριμπάουντ κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό. Η Βολιώτικη ομάδα «καρδιοχτύπησε» μέχρι το 36ο λεπτό, αλλά στο τελευταίο τετράλεπτο επέβαλλε τον ρυθμό της και έστω και δύσκολα έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τον Ικαρο Καλλιθέας.

Δεκάλεπτα: 12-7, 27-17, 36-38, 55-50
Διαιτητές: Καρακώστας-Ξέρας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου, Σαρακατσάνη, Μπακρατσά 3 (1), Αγαγιώτου, Αλεξίου 6, Γούλα, Χαβαλέ 13, Ζέρβα 28, Ζήτη 5 (1), Κωτσιοπούλου, Αρτεμισίου, Παρασχάκη.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Δεινοπούλου 5, Μαραγκού 10, Καρατζά, Τόγα 2, Μπακιρτζίδου 14, Τζιαμπάζη 8 (2), Χωλοπούλου Ν. 7 (1), Χωλοπούλου Μ. 4, Πρόικου.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια