Αρχίζει η ακαδημία της GBA-Τι δήλωσαν Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης και Χατζηβρέττας-Δημιουργούνται προπαιδικό και μίνι

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου  οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Χατζηβρέττας της  GBA τονίζουν τα εξής:










«Καθώς ξεκινάει η καινούργια σεζόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα εξής:

Η ακαδημία μας είναι πλέον σωματείο με τίτλο "Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης".  Αυτό σημαίνει ότι έχει προχωρήσει ήδη η ανάπτυξη και αγωνιστικών τμημάτων και συγκεκριμένα τμημάτων προπαιδικού και μίνι τόσο για παιδιά που προπονήθηκαν πέρυσι μαζί μας όσο και για παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν φέτος στις ομάδες.

Τη νέα σεζόν 2013-2014 θα λειτουργήσουμε δυτικά στο γήπεδο της ΕΚΟ (περιοχή Ευόσμου) και ανατολικά στο γήπεδο του Ε.Γ. Μίκρας.

Οι προπονήσεις για τα παιδιά της ακαδημίας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 16:30μμ για το γήπεδο της ΕΚΟ, και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 12:15μμ για το γήπεδο Μίκρας.

Η προπονητική ομάδα αποτελείται από τους Δημήτρη Νικολαϊδη, Χρήστο Μαγκώτσιο, Ιωσήφ Νικολαϊδη, Γιώργο Κυριαζή, Κλεόβουλο Ταϊτζόγλου, Νίκο Χατζηβρέττα και Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Οπως και πέρυσι, οι ακαδημίες θα προπονούνται 3 φορές την εβδομάδα, και οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς τον Ιούνιο του 2014.

Για τα παιδιά μας φέτος έχουμε εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές:

Προπονητική στολή (double face)

Σάκο πλάτης (εύχρηστο και για το σχολείο)

Δωρεάν νερά σε κάθε προπόνηση

Ιατρική ασφάλιση ατυχήματος για όλους τους αθλητές

Εκπτωτική κάρτα μέλους για όλες σας τις αγορές στα καταστήματα αθλητικών ειδών NESPO
και πολλές εκπλήξεις ακόμα έρχονται...

Για την ενημέρωση σας, σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας www.gbacademy.gr αλλά και την επίσημη σελίδα μας facebook.com/gbacademy.gr

Σας ευχόμαστε μία υγιή και εποικοδομητική χρονιά για εσάς και τα παιδιά σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια