Η ιστοσελίδα της ΑΕ Κομοτηνής στον αέρα...‏

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής με  ανακοίνωσή της, καλωσορίζει τους  φίλους της στον νέο διαδικτυακό χώρο και την επίσημη ιστοσελίδα.









Όπως αναφέρεται, «οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι χρέος όλων μας να εναρμονιστούμε με αυτές και να υπάρχει ένα φάσμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους απανταχού φίλους του ιστορικού συλλόγου της Κομοτηνής.

Μέσα από το www.aekomotinis.gr θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε τα τελευταία νέα όλων των τμημάτων του συλλόγου, το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα στοιχεία των αθλητών και των αθλητριών που αγωνίζονται για τα χρώματα της Α.Ε. Κομοτηνής , όπως φυσικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία με συχνές αναδρομές στο πλούσιο παρελθόν του συλλόγου.

Παράλληλα θα υπάρχουν συχνά διαγωνισμοί με δώρα και εκπλήξεις καθώς για εμάς η έννοια του αθλητισμού δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Μέσα από το www.aekomotinis.gr θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα του συλλόγου αλλά μην ξεχνάτε πως τα μεγάλα ραντεβού είναι στα γήπεδα. Για αυτό σας περιμένουμε όλους να γεμίσετε το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής στους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και το γήπεδο της Παραδημής στην προσπάθεια που κάνει για να «αναγεννηθεί» το τμήμα του ποδοσφαίρου…

Αφού ευχαριστήσουμε την Softweb για το άρτιο αποτέλεσμα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια