Πακέτο ενίσχυσης του ΚΑΟΣ με διαρκείας, ημερολόγια και προσκλήσεις για τον χορό

Η διοίκησή του ΚΑΟΣ αποφάσισε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να διαθέσει το πλήρες πακέτο της ομάδας σε μορφή προσφοράς προς τους φίλους της.










Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «όσοι από τους φίλους επιθυμούν να ενισχύσουν τον σύλλογο από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας, ημερολογίων και προσκλήσεων για τον ετήσιο χορό του ΚΑΟΣ, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το πακέτο το οποίο περιλαμβάνει 2 εισιτήρια διαρκείας, 5 ημερολόγια του τμήματος που επιθυμούν και 1 πρόσκληση για τον ετήσιο χορό, όλα μαζί με 50 €.

Με τον τρόπο αυτό, η διοίκησή στοχεύει στην άμεση ενίσχυση για την κάλυψη των τρέχοντων υποχρεώσεων και φυσικά στην διευκόλυνση των φιλάθλων οι οποίοι θα προμηθευτούν όλα τα παραπάνω με έκπτωση 40%.

Καθώς η πολιτεία συνεχίζει να στηρίζει ολοένα και λιγότερο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η στήριξη των φιλάθλων αποκτάει όλο και μεγαλύτερη σημασία για την επιβίωση και τη συνέχεια των προσπαθειών για την προώθηση του αθλητισμού. Ελπίζουμε ότι και φέτος όπως και κάθε χρόνο οι γνήσιοι λάτρες του αθλήματος και του ΚΑΟΣ θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας με την οικονομική και κυρίως την ηθική τους συμπαράσταση».

Τηλ. επικοινωνίας: 6972 875160



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια