Εγραψε Ιστορία το Πειραματικό-Πρώτη προπόνηση των ακαδημιών του συλλόγου

Ιστορική μέρα ήταν η σημερινή για το Πειραματικό καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση των ακαδημιών στο κλειστό γυμναστήριο της Τριανδρίας Εφηβικό και παιδικό τμήμα ήταν τα πρώτα που πήραν σειρά και αργότερα ακολούθησε και το προπαιδικό.

Το ραντεβού είχε οριστεί το μεσημέρι και παρόλο το δύσκολο τις ώρας για την εποχή, καθώς η ζέστη είναι πολύ δύσκολος παράγοντας για προπόνηση σε κλειστό γήπεδο, οι αθλητές δώσανε κανονικότατα το παρών δείχνοντας από την αρχή την θέληση και το πάθος που έχουν για να είναι η φετινή χρόνια γεμάτη από επιτυχίες και χαρές.

Σύσσωμη ήταν εκεί και η διοίκηση του Πειραματικού B.C δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα είναι δίπλα σε κάθε τμήμα του συλλόγου μας είτε αυτό είναι το ανδρικό είτε είναι το προπαιδικό κομμάτι. Το προπονητικό team, μετά από μια πρώτη αναγνωριστική ομιλία από τους διοικούντες στους παίκτες μας και το κλασικό καλωσόρισμα στην οικογένεια του Πειραματικού, πήρε τα ηνία και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.


Μετά το πέρας αυτής το ραντεβού δόθηκε για αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Ο κόουτς Τσεσμετζής και τα παλικάρια του κάπως έτσι μπήκαν στην ιστορία του συλλόγου (στο μπασκετικό πάντα κομμάτι) καθώς πλέον και τυπικά από σήμερα οι ακαδημίες του Πειραματικού B.C λειτουργούν και επίσημα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Giατι λεμε οτι εγραψε ιστορια?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι εγραψε ιστορια ρεεεεεεε