Νανάκος: «Τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Σταύρος Νανάκος, μίλησε στο www.PAOK24.gr  για τις πρώτες του μέρες στον Δικέφαλο και τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα.









«Ξεκινήσαμε προετοιμασία τη Δευτέρα, κοινά για γυναίκες και νεάνιδες. Είναι νωρίς να βάλουμε στόχους και να πούμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, αλλά εμείς έχουμε μπει στ διαδικασία να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε ότι «για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε μία καλή χημεία, να λειτουργεί η ομάδα σαν οικογένεια και σιγά σιγά θα βάλουμε τους στόχους μας».

Αναφορικά με την ενίσχυση που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ, ο 39χρονος προπονητής τόνισε ότι «κυρίως θέλουμε μία παίκτρια στη θέση του πόιντ γκαρντ και έχουμε κάνει κάποιες ενέργειες. Θα δούμε...».


Παράλληλα, ο νέος τεχνικός του Δικέφαλου τόνισε ότι «η ξένη παίκτριά μας θα είναι και φέτος η Κέιλα Ντεσρός και την περιμένουμε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για να μπει στην προετοιμασία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια