Έφυγε ο Κανενόπουλος από τον Ιπποκράτη Κω-Στην θέση του Καπλανίδης;-Ερωτηματικά για Χελιώτη και Τελίδου

Κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις του Ιπποκράτη Κω, αφού σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Μάκης Κανενόπουλος δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας, την οποία οδήγησε από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Α1 Κατηγορία και γνώριζε τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ. 








Λέγεται μάλιστα ότι υπήρξε διχογνωμία μεταξύ της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής αλλά επικράτησε η άποψη της δεύτερης  που προκαλεί ερωτηματικά. Αντικαταστάτης του Κανενόπουλου θα είναι πιθανότατα ο Μιχάλης Καπλανίδης με συνεργάτη τον Γιάννη Παπούλη.  Ο Καπλανίδης εφόσον αναλάβει το γυναικείο τμήμα, δεν θα είναι στο ανδρικό. Ακούστηκε επίσης και το όνομα του Γιώργου Χατζηδάκη πρώην των Εσπερίδων από την Λέρο.

Μετά την απόκτηση της Ζωής Κεχαγιά και την απώλεια της Ηρώς Κουφογιάννη φαίνεται ότι αποτελεί ερωτηματικό η παραμονή τόσο της Ξένιας Χελιώτη (βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον Ηρόδοτο) όσο  και της Δήμητρας Τελίδου πρώτης σκόρερ πέρυσι στην Α2 Νότου που συζητά με την Αμιλλα Τρίπολης εφόσον φυσικά αποσπαστεί στο Άστρος Κυνουρίας (υπηρετεί στο Λιμενικό).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια