Ειδικός σύμβουλος στον Πρωτέα Βούλας ο Μιχάλης Κυριακάκης- Ευχαριστήριο στον Αντώνη Κουρμούλη-Δηλώσεις Δάγλα

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Μιχάλη Κυριακάκη, σε ρόλο ειδικού συμβούλου,  τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με το γυναικείο μπάσκετ κι έναν εκ των τελευταίων παλαιών παραγόντων του χώρου.







Για την συνεργασία του με την ομάδα ο Μιχάλης Κυριακάκης δήλωσε: «Από το 2008 που επέστρεψα από την Ρουμανία δεν είχα ασχοληθεί με κάποια ομάδα ενεργά. Είχα αναφέρει ότι ο μόνος λόγος για να ασχοληθώ θα ήταν  αν είχα μια πρόταση από σοβαρή ομάδα ή από την Εθνική. Από την στιγμή που η πρόταση ήρθε από τον Πρωτέα Βούλας και μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Βασιλειάδης να εκτιμήσει ότι είμαι ο τελευταίος από τους παλιούς που συνεχίζει να ασχολείται με το Γυναικείο μπάσκετ, το θεώρησα τιμή μου μεγάλη και αυτό με γεμίζει με την υποχρέωση να κάνω ότι καλύτερο ώστε να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι του Πρωτέα.

Είναι ένα από τα πιο σοβαρά σωματεία της Ελλάδος όσον αφορά το γυναικείο μπάσκετ  και θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και να κάνει ένα βήμα ψηλότερα και να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις  της Ελλάδος και γιατί όχι της Ευρώπης. Θα πρέπει παράλληλα να βοηθήσουμε στο να έρθει πολύ περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να αγαπήσει τον χώρο και αυτό θα είναι μόνο κέρδος για το γυναικείο μπάσκετ. Δεν έλειψα ποτέ από το γυναικείο μπάσκετ, απλά μου έλλειπε η ενεργοποίηση ώστε να ασχοληθώ ενεργά».

Ευχαριστήριο στον Αντώνη Κουρμούλη-Δηλώσεις Δάγλα

Επίσης η οικογένεια του Πρωτέα Βούλας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή Αντώνη Κουρμούλη για την προσφορά του στον σύλλογο και την βοήθεια που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και θέλει να του ευχηθεί κάθε μελλοντική επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στην Α1 Ανδρών, ενώ η πόρτα της οικογένειας του Πρωτέα θα είναι πάντοτε ανοιχτή, καθώς είναι αιώνιο μέλος της.

Ο Αντώνης Κουρμούλης βοήθησε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια ώστε η ομάδα να ανέλθει στην Α1 και πάλι, όπως και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος την περυσινή σεζόν, ενώ παράλληλα βοήθησε με τις γνώσεις του στο να εξελιχθούν όλα τα νέα κορίτσια στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Δάγλας ανέφερε : ««Ο Αντώνης είναι αδερφός μου. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντώνη για όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του ως συνεργάτης μου. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής , ο οποίος με έχει βοηθήσει προσωπικά πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, όπως και την ομάδα φυσικά. Είναι ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και οικογενειάρχης. Εγώ τον κατατάσσω  στους αδερφικούς μου φίλους πέρα από το μπασκετικό κομμάτι της συνεργασίας μας. Ο Αντώνης όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του στην ομάδα συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην βελτίωση των κοριτσιών, όσο και στο μπάσκετ που έπαιξε ο Πρωτέας, ενώ ήταν βασικός πρωταγωνιστής της μεγάλης επιτυχίας πέρυσι.

Κάνει φέτος ένα εξαιρετικό άλμα στην καριέρα του πηγαίνοντας σε μια ομάδα Α1 ανδρών ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη και νομίζω του αξίζει αυτή η πρόκληση και νομίζω ότι και εκεί θα ανταποκριθεί και θα δείξει πραγματικά το πόσο καλός προπονητής είναι και θα βοηθήσει τα μέγιστα και τον Γιώργο Καλαφατάκη.
Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία, θα μας λείψει πάρα πολύ φέτος και θα περιμένω με ανυπομονησία πάντα να συνεργαστούμε ξανά».
  
Επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Αντώνη για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, όπου συνέβαλε προσωπικά στις επιτυχίες του Πρωτέα με την κατάκτηση του κυπέλλου και την άνοδο στην Α1. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια