Μουρατίδης: «Να στηριχθεί στα δικά του παιδιά ο Άρης»

Η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Άρη δεν ενδυναμώνει μόνο το ρόστερ του, αλλά τονώνει και την αίγλη του.












Ο οperation manager των Θεσσαλονικιών Παρασκευάς Μουρατίδης, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, εξήγησε πως τέτοιου είδους αποφάσεις από τους παίκτες είναι πολύ σημαντικές για την αξιοπρέπειά τους, ανέλυσε τη φιλοσοφία τους και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά τους, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ:

«Η χθεσινή εξέλιξη των πραγμάτων ήταν πολύ θετική για τον Άρη. Κράτησε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια τον αθλητή Βενζέκοφ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αξιοπρέπεια και την αίγλη του συλλόγου. Πρώτα από όλα δέχθηκε την αλήθεια του Άρη. Της διοίκησης και του προπονητή. Δεν είναι μόνο ο Βενζέκοφ. Είναι και τα άλλα παιδιά που πιστεύουν στο πρόγραμμα που έχουμε και για αυτό θέλουν να είναι μέλη της ομάδας».

Για τη φιλοσοφία του Άρη

«Θέλουμε ο Άρης να στηριχθεί στα δικά του παιδιά, για να μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει να λέει μόνο αλήθεια. Έχει πληγωθεί τόσο πολύ η αξιοπιστία και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουμε ξανά».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη

«Αυτή την στιγμή ψάχνουμε ακόμα δύο παίκτες για την κατηγορία των έμπειρων και δύο για την κατηγορία αξιοποίησης των ταλέντων. Ο προπονητής είναι ο αρμόδιος για αυτό κι ελπίζω να έχει τελείωσε το θέμα σύντομα. Η ομάδα θα στηριχθεί πολύ στο νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών. Θα έχει να κάνει με την ταχύτητα τις συνεργασίες και οι φίλαθλοι πιστεύω ότι θα στηρίξουν».

Για τους φιλάθλους του Άρη


 «Με τον τρόπο που στήνεται η ομάδα το λιγότερο που έχει να κάνει κάθε Αρειανός φίλαθλος είναι να πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια