Κοσμά: «Νταμπλ με τον Παναθηναϊκό»

Η Αφροδίτη Κοσμά μετά την δικαίωση της στην διαμάχη με τον Αθηναϊκό μίλησε στο www.insidesports.gr για το μέλλον της που είναι πλέον στον Παναθηναϊκό και τους στόχους της καινούριας σεζόν. Αναλυτικά μίλησε:










Για τη δικαίωσή της στη διαμάχη με τον Αθηναϊκό:

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη για την απόφαση της Ομοσπονδίας. Όπως είπε και η Λολίτα αποδόθηκε δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι η Ομοσπονδία έπραξε το τίμιο και το δίκαιο».

Για το αν υπήρξε επαναπροσέγγιση από την ομάδα του Βύρωνα:

«Όχι. Μόνο ένα τηλεφώνημα υπήρξε, όμως υπήρχε άλλη φιλοσοφία και άλλα «θέλω». Η διοίκηση δεν μπόρεσε να καταλάβει τι έχουμε δώσει σε αυτή την ομάδα. Το κεφάλαιο αυτό τελείωσε και σίγουρα κρατάω βαθιά μέσα μου τις καλές στιγμές που έζησα ως παίκτρια του Αθηναϊκού».

Για τον Παναθηναϊκό ο οποίος αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας της:

«Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και για αυτό χρειάστηκαν μόνο δέκα λεπτά. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό του συλλόγου. Με προσήλωση και υπό τις οδηγίες της προπονήτριας μας θα κάνω το παν μαζί βεβαίως με τις συμπαίκτριές μου για τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του νταμπλ».

Για το πρωτάθλημα που ξεκινά τον Οκτώβριο:

«Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Όλοι θα μπορούν να κερδίσουν όλους. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει καλές παίκτριες και πιστεύω ότι θα αργήσει πολύ να φανεί η ομάδα που θα ξεχωρίσει. Ελπίζω αυτή βέβαια να είναι ο Παναθηναϊκός».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια