Ανακοίνωσε Τζόνσον, Τσέρου και Ζυκιρίδου το Ελληνικό

Η διοίκηση του Ελληνικού συνεχίζοντας τις κινήσεις ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ανακοίνωσε ότι  απέκτησε τις  Johnson Lykendra (PF, 1.86), Τσέρου Αγγελική (PF, 1.84) και Ζυκιρίδου Μαρία (F, 1.86).







Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «το τεχνικό επιτελείο επέλεξε την Αμερικανίδα Lykendra Johnson, απόφοιτο με πολλές τιμητικές διακρίσεις και ηγετική μορφή του Michigan State University, ως αιχμή του δόρατος στην frontline της ομάδας. Η Lykendra την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στη Σουηδική Damligan όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Norrkoping.

Η Αγγελική Τσέρου αποτελεί αθλήτρια της οποίας το όνομα είναι ταυτόσημο με την Α1. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε σημαντικούς συλλόγους, κατακτώντας τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλλου.


Η Μαρία Ζυκιρίδου έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός δράσης την περασμένη σεζόν διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου. Σύντομα η ‘’οικογένεια’’ του Ελληνικού θα μετράει ακόμα ένα μέλος! Η Μαρία αναμένεται να μας ενισχύσει κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς που έρχεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια