Επέστρεψε στον Βύρωνα η Πολιτοπούλου-Τι δήλωσαν η παίκτρια και ο Κώστας Κεραμιδάς

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την επιστροφή της Λήδας Πολιτοπούλου.







Όπως αναφέρεται, «ένα "δικό μας παιδί", μια επένδυση που είχαμε κάνει πριν τρία χρόνια, γύρισε και θα ενισχύσει την ομάδα του Βύρωνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές, επιστρέφει στην Ελλάδα στα 20, έχοντας κάνει πράγματα και θαύματα στην Αμερική. Αρχικά στο πανεπιστήμιο Northwest Florida State, για να κλείσει τις σπουδές και την αθλητική της διαδρομή στο Lady Bengals, έχοντας 17.2 πόντους ανά παιχνίδι, με 33% στα τρίποντα, μοιράζοντας 5.6 ασίστ και κατεβάζοντας 4.8 ριμπάουντ.

Η Λήδα είχε διψήφιο αριθμό πόντων σε 22 παιχνίδια στη σεζόν, τέσσερις φορές έκανε "νταμπλ νταμπλ", ενώ στις 2 Μαρτίου -σε μια εξαιρετική βραδιά- πέτυχε επτά τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο (από τα εννέα συνολικά στο παιχνίδι), παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ των περισσότερων τριπόντων από την Amanda Romero, ρεκόρ που κρατούσε από τον Ιανουάριο του 2006. Η Λήδα Πολιτοπούλου έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Delgado, στις 20 Φεβρουαρίου, σταματώντας στους 32 πόντους».

«Γύρισα στο σπίτι μου. Έχω κρατήσει πολλές εικόνες και παραστάσεις από τη συμμετοχή μου στους αγώνες του κολεγιακού μπάσκετ, πιστεύω ότι έχω βελτιώσει πάρα πολύ τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι, αλλά όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο» είπε η αριστερόχειρας πλέι μέικερ.

«Η προσθήκη της Λήδας είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Η αλήθεια είναι πως πλέον η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, παρότι δεν έχουμε ολοκληρώσει τις ανακοινώσεις των συνολικά 12 παικτριών, που θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ του Αθηναϊκού. Τώρα χρειάζεται πολύ δουλειά, για να μετατρέψουμε 12 σπουδαίες παίκτριες σε ένα εξαιρετικό σύνολο», δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια