Μανουσέλης: «Να κερδίζουμε κι όταν δεν παίζουμε καλά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Μάνος Μανουσέλης, μίλησε για τη νίκη επί της Τουρκίας και τον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στη Γαλλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κιέβου.




«Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το παιχνίδι με την Τουρκία, ούτε παίξαμε κάποιο φοβερό και τρομερό μπάσκετ. Σημασία έχει, ωστόσο, να κερδίζουμε ακόμη κι όταν δεν φτάνουμε σε τόσο υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η Τουρκία έπαιξε χωρίς τον Κορκμάζ, που είναι πρώτος σκόρερ του τουρνουά, κι εμείς είχαμε προσαρμόσει τα πλάνα μας πάνω του. Παράλληλα εφάρμοσαν σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα άμυνες ζώνης και αυτό επηρέασε το ρυθμό, όμως καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε.

Όσο για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στη Γαλλία, ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Γαλλία έχει μεγάλα κορμιά και καλούς αθλητές. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε και πάλι το πλάνο μας. Χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση για 40 λεπτά. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σωματική και πνευματική, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Έχουν όλα τα παιδιά διάθεση να ξεπεράσουν αυτή την κόπωση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη διοργάνωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια