Τρινκιέρι: «Βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς»-Πρίντεζης: «Κερδίσαμε εμπειρίες»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:







«Οι βετεράνοι ήταν ένα βήμα παραπάνω και μαζί με αυτούς ανέβηκε όλη η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι από αυτά που έχω πει... Αγώνες προετοιμασίας ήταν και οι δύο προηγούμενοι που χάσαμε, αγώνας προετοιμασίας ήταν και σημερινός.

Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς. Το ήξερα από χθες ότι θα ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Είναι απλό το θέμα. Αυτή τη ομάδα ξέρει τι να κάνει. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να γίνεται ομαδική προσπάθεια, να παίζουμε όλοι για την ομάδα και το καλό της».

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: «Ήταν τρία φιλικά λίγο... περίεργα, γιατί στα δύο πρώτα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, μάθαμε πολλά και αντιδράσαμε μετά τις δύο ήττες. Παίξαμε καλύτερα στον τρίτο αγώνα ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε τρία ακόμη φιλικά, έχουμε 10 μέρες μπροστά μας μέχρι το Ευρωμπάσκετ και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Όλοι οι παίκτες εδώ έχουν την εμπειρία και το επίπεδο να εξαλείψουν τις όποιες αδυναμίες στο διάστημα που απομένει. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς οι δύο ήττες. Δεν μπορώ να πως μας άφησαν αδιάφορους. Παραδειγματιστήκαμε, είδαμε τι φταίει και αυτό που θέλουμε πια είναι να δείξουμε στα φιλικά που απομένουν το πρόσωπο που πραγματικά περιμένουν όλοι από εμάς».

*Η Εθνική Ομάδα αναχώρησε από το Ουλμ, με προορισμό το Μόναχο, από όπου αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα. Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 12.15.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια