Κόνιαρης: «Δεν εφησυχάζουμε...»

Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε για την Εθνική ομάδα Παίδων, η οποία, όμως, δεν επαναπαύεται στο αήττητο της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.










«Εχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και χρειαζόμασταν», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ, Αντώνης Κόνιαρης. «Το 3/3 στην πρώτη φάση ήταν ο στόχος μας, αλλά ξέρουμε πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης για να φτάσουμε πραγματικά στο επίπεδο που θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε. Χωρίς να έχουμε παίξει καλό μπάσκετ έχουμε κερδίσει σχετικά εύκολα τρία παιχνίδια, όμως, δεν εφησυχάζουμε λόγω των νικών. Στην πραγματικότητα ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Απλά κάναμε το πρώτο βήμα στην διοργάνωση».

Για το ματς με την Λιθουανία, είπε: «Η άμυνα είναι το κυρίαρχο συστατικό σε αυτή την ομάδα όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Χάρη σε αυτήν έχουμε κερδίσει τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και αύριο γνωρίζοντας πως οι Λιθουανοί είναι γρήγοροι στο transition. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μειώσουμε τα πολλά λάθη και να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Αν το κάνουμε αυτό, τότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά...».


Για τις άλλες δύο αντιπάλους της Εθνικής στην Β φάση, τόνισε: «Εχουμε παίξει και με Τουρκία και με Γερμανία σε δύο φιλικά και έχουμε μόνο νίκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πολλά... Είναι καλές ομάδες και έχουν βελτιωθεί από τότε... Επιπλέον έχουν μεγάλο κίνητρο και έχουν δείξει καλό πρόσωπο ως τώρα στο τουρνουά. Δεν πρέπει να τις υποτιμήσουμε...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια