Επένδυση στο μέλλον για τον Αθηναϊκό με Μαριόλη και Κουτανίτου-Καυστικές δηλώσεις Γκαρανέ για τους…καλοθελητές

 Ο Αθηναϊκός συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του, έχοντας όμως παράλληλα και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αναζητώντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες.






Η Ευγενία Μαριόλη (με την άσπρη μπλούζα στη φωτογραφία) είναι γέννημα θρέμμα Αθηναϊκός και αγωνίζεται στη θέση «5». Είναι μεγάλη χαρά να τη βλέπουμε να μετρά τη βήματά της και να φτάνει στο σημείο να υπολογίζεται από τον κόουτς Κεραμιδά για την πρώτη ομάδα.

Η Φραντζέσκα Κουτανίτου (με την κόκκινη μπλούζα στη φωτογραφία) επέστρεψε από τον Πρωτέα Βούλας, όπου είχε μετακομίσει για έναν χρόνο. Η ταλαντούχα σούτινγκ γκαρντ θα ενισχύσει, όπως και η Ευγενία, και την ομάδα νεανίδων, ενώ υπολογίζεται και για την πρώτη ομάδα.

«Ο Αθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα για να αναδείξει ένα κορίτσι το ταλέντο του» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Σταύρος Γκαρανές, και συμπλήρωσε:

«Η προώθηση της Ευγενίας και η επάνοδος της Φραντζέσκας, δείχνουν πως στον Βύρωνα δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα, αλλά με μεθοδευμένες κινήσεις βάζουμε τις βάσεις και για το αύριο.

Το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί κατά 98%, αν και ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει στην ανακοίνωση ούτε του… 55% των κινήσεων μας. Και μόνο η απόκτηση της Γκίβενς φτάνει για να μας χρήσει "πρωταθλητές των μεταγραφών", όλα τα κορίτσια που έχουμε ανακοινώσει έχουν θέση σε μια ομάδα υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων, όμως περιμένετε γιατί τα καλύτερα έρχονται και θα επαληθευτεί πλήρως η άποψή μας ότι ο Αθηναϊκός έκανε τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην Ελλάδα.

Επειδή κάποιοι προδίκασαν ότι θα κατεβούμε με νεάνιδες στο πρωτάθλημα, θαρρώ ότι δεν είχαν στον νου τους την προώθηση της Ευγενίας, την απόκτηση της Φραντζέσκας, ή των άλλων μικρότερων σε ηλικία κοριτσιών που θα συμπεριληφθούν στην πρώτη ομάδα. Άλλο μήνυμα ήθελαν να στείλουν κι επειδή ποτέ δεν είναι αργά, προλαβαίνουν να ζητήσουν συγνώμη. Όχι από τον Αθηναϊκό και τους ανθρώπους του. Από τους αναγνώστες τους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια