Στον Υφυπουργό Αθλητισμού οι χάλκινοι Παίδες-Δηλώσεις Ανδριανού, Τσαγκρώνη, Μανουσέλη και Τούφα-Βίντεο από την εκδήλωση και τις δηλώσεις

Το πρωί της Τετάρτης η Εθνική ομάδα Παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας, επισκέφθηκε -κατόπιν σχετικής πρόσκλησης- τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό. Την ομάδα συνόδευσαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Β΄ αντιπρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρέδωσε στον κ.Ανδριανό μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ εκείνος ανταπέδωσε με δύο βιβλία («ΑΓΩΝ» και «Αρχαία Ολυμπία»).

«Μας κάνατε υπερήφανους», είπε ο Γιάννης Ανδριανός. «Το άθλημα είχε παρελθόν, έχει παρόν και μέλλον. Αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Τυχαίο δεν είναι τίποτα. Μας δίνετε δύναμη να προχωρήσουμε και εμείς σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζει η πατρίδα μας. Πραγματικά είστε η ελπίδα. Μετά από χρόνια θα αναλάβετε και την τύχη της χώρας, με τις σπουδές σας, με την επαγγελματική σας διαδρομή. Εύχομαι υγεία σε όλους, επιτυχίες και δύναμη. Να είναι καλά η οικογένειά σας, οι γονείς σας και οι προπονητές και συνεργάτες που σας στηρίζουν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Ο αγώνας είναι πολλαπλός και είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τις συνθήκες που υπήρχαν στο παρελθόν, που τα πράγματα ήταν καλύτερα. Σε αυτές τις δημοσιονομικές ανάγκες που έχει η χώρα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάσει τόπο στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Αυτή είναι η βούλησή μας, να διαχειριστούμε αυτά τα χρήματα με σεβασμό και με στόχο να κερδίσει ο αθλητισμός».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, είπε στον Υφυπουργό: «Σας ευχαριστούμε που μας δεχθήκατε. Θέλουμε να σας υποσχεθούμε ότι θα ξανάρθουμε. Θα σας αναγκάσουμε να μας ξανακαλέσετε. Εκτός από την επόμενη χρονιά και είναι και η μεγάλη μας ομάδα...».

Μάνος Μανουσέλης (προπονητής): «Ηταν πολύ τιμητικό για εμάς που μας δέχθηκε ο υφυπουργός και μιλήσαμε για την επιτυχία της Εθνικής Παίδων. Άκουσε τα προβλήματά μας σε σχέση με την μοριοδότηση των παιδιών. Μας υποσχέθηκε ότι θα λυθεί το πρόβλημα και τα παιδιά θα μπουν στο πανεπιστήμιο με βάση την ισχύουσα νομοθεσία συμπεριλαμβάνοντας και την δική τους την ηλικία και έτσι έχουμε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και την επόμενη χρονιά».

Νίκος Τούφας (βοηθός προπονητή): «Ήταν μια ηθική επιβράβευση των παιδιών για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον και να είναι πάντα καλά».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια