Χωρίς απουσίες η Εθνική Ανδρών-Μπράμος: «Θέμα επικοινωνίας η άμυνα»

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μετά τις αναμετρήσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης με το Φλόριντα Στέιτ και τη Μεγάλη Βρετανία.









Η προπόνηση έγινε χωρίς απουσίες, ενόψει των επόμενων φιλικών αναμετρήσεων που έχει στο πρόγραμμά της η ελληνική ομάδα. Ο Μάικ Μπράμος έκανε λόγο για τα θετικά των αναμετρήσεων και το κέρδος της Εθνικής από την καθημερινή δουλειά στο παρκέ.

Ο στόχος της προετοιμασίας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε κάτι, τόνισε ο Μπράμος για να συνεχίσει: «Με την καθημερινή δουλειά συνεργαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη καταλαβαίνομε πιο εύκολα τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να διορθώσουμε».

Οι απαιτήσεις του Αντρέα Τρινκιέρι είναι μεγάλες και ο Μπράμος το γνωρίζει καλά: «Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Έχει απαιτήσεις και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας. Όσο επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον, θα ανεβαίνει γενικότερα η απόδοσή μας. Καθημερινά μειώνονται οι αδυναμίες μας και είναι κάτι θετικό. Θέλουμε όμως να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα και όχι μόνο και στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια