Αρχίζει την Δευτέρα το Πειραματικό-Το ρόστερ της νέας περιόδου

Αρχίζει την Δευτέρα 26/08/2013 στις 20:30 στο κλειστό του Επταπυργίου (Γεντί Κουλέ) η προετοιμασία του Πειραματικού για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες είναι όλοι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα ώστε η φετινή χρονιά να είναι συνέχεα της περσινής με τελικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Από την Δευτέρα το βράδυ λοιπόν οι αθλητές του συλλόγου θα αρχίσουν να… καταπίνουν χιλιόμετρα με σκοπό το γρηγορότερο μοντάρισμα της ομάδας, καθώς μπορεί ακόμα το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να αργεί, υπάρχει όμως και το κύπελλο στο οποίο όλοι θέλουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στον θεσμό.

Ο προπονητής Γιάννης Τσεσμετζής είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη «φαρέτρα» του, 16 αξιόλογους αθλητές με τους οποίους θα δουλέψει μέσα σ’ ένα υγιή και ευχάριστο κλίμα, καθώς γι’ αυτό έχει φροντίσει η διοίκηση  ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη όχι μόνο για την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και κατά την διάρκεια αυτού. Το ρόστερ της ομάδας για την χρονιά 2013/2014 είναι:

#11 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
#13 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
#5 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
#10 ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
#9 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
#4 ΚΑΠΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
#7 ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
#8 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ
#15 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥΣ
#14 ΜΠΑΧΑΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
#19 ΠΑΝΤΑΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
#6 ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
#12 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
#17 ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
#18 ΣΤΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
#16 ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ-ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ: ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια