Χαραλαμπόπουλος: «Να μπούμε δυνατά»

Πανέτοιμη είναι η Εθνική ομάδα Παίδων για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το Βέλγιο (22.30).




«Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε σκληρά και βελτιωθήκαμε και μπασκετικά, αλλά και σωματικά. Δεν υπάρχει κούραση, παρά μόνο η επιθυμία να μπούμε στο παρκέ και να κάνουμε αυτά που μας έχει ζητήσει ο κόουτς», σχολίασε ο 16χρονος φόργουορντ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Για τον αγώνα της πρεμιέρας, είπε: «Δεν έχουμε πολλά στοιχεία για τους Βέλγους. Ωστόσο, εμάς το πλάνο μας είναι συγκεκριμένο: Θα παίξουμε πολύ δυνατά και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βρούμε ρυθμό και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

Ερωτηθείς για τον στόχο της ομάδας στην διοργάνωση, απάντησε: «Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα ένα χωρίς να κοιτάμε όμως πολύ μακριά και να κάνουμε όνειρα για κάτι συγκεκριμένο. Θέλουμε να πάμε βήμα βήμα με στόχο φυσικά το καλύτερο δυνατό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια