Κουτσουνούρη: «Αγαπώ το μόντελιγκ και το μπάσκετ»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία» της  Λάρισας παραχώρησε  η Ασημίνα Κουτσουνούρη που θα αγωνίζεται φέτος στην Ολύμπιας Λάρισας. Να τι δήλωσε:








«Είναι ίσως η πιο διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια του μπάσκετ. Όχι μόνο όμως για τις επιδόσεις της εντός αγωνιστικού χώρου αλλά κυρίως γι’ αυτές εκτός παρκέ. Ο λόγος για την Ασημίνα Κουτσουνούρη μια αθλήτρια που ως μοντέλο έχει σηκώσει... θύελλα ενθουσιασμού σε όλους τους φίλους του μπάσκετ ως μοντέλο.

Φέτος θα αγωνίζεται στο κλειστό της Νεάπολης καθώς υπέγραψε στην Ολύμπια και θα προσπαθήσει να την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α1 Εθνική.

Σίγουρα σαν αθλήτρια έχει την ικανότητα να βοηθήσει αφού έχει μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενη για πολλά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία ενώ μπορεί να φέρει και αρκετό κόσμο στο γήπεδο αφού κάνει «γκελ» στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αν συνδυαστούν και τα δύο τότε σαφώς μιλάμε και για μια από τις πετυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της γυναικείας ομάδας της Ολύμπια.

Με τρεις ανόδους από την Α2 στην Α1 (Άρτεμις Βόλου και Αγία Παρασκευή) και με τουριστικές σπουδές την ρωτήσαμε αν είναι έτοιμη να κάνει ακόμα ένα... ταξίδι από την Α2 στην Α1 με την Ολύμπια αυτή τη φορά για να μας απαντήσει:

«Ναι το ελπίζω. Το θέλω και θα το προσπαθήσω. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή πορεία αρχικά αλλά αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι».

Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στη Λάρισα και πώς νιώθεις ως Βολιώτισσα που θα παίξεις εδώ. Πιστεύεις πως θα αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθειά σου;

«Βασικά ήρθα στην Ολύμπια γιατί έχω συμπαίκτριες – φίλες όπως τη Μαρία Κυριτσάκα, τη Νατάσσα Ντάνου και άλλες. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θεωρώ πως είναι η ομάδα που μου ταιριάζει. Όσον αφορά για την κόντρα ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο αν και κρατάει χρόνια θεωρώ πως πλέον η νέα γενιά οφείλει να την αφήσει στο παρελθόν. Έχουμε κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη του θεσσαλικού μπάσκετ».

 Παράλληλα με το μπάσκετ είσαι και στον χώρο του μόντελινγκ. Σε βοήθησε αυτό ή θεωρείς πως σε αποπροσανατόλισε;


«Όχι δεν θεωρώ πως με έβγαλε από τους στόχους μου. Ίσα – ίσα με βοήθησε γιατί μου έδωσε αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο κάτι που πάντα είναι καλό. Το μόντελινγκ για μένα θα είναι κάτι που αγαπώ όπως και το μπάσκετ και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου δίνεται η ευκαιρία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια