Δήμητρα Παπαγρηγορίου: «Η χαρά της ζωής»

Τι να πει κανείς για την εξαιρετική αυτή αθλήτρια του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Η αγάπη της  για το μπάσκετ  έχει αφήσει άφωνους τους πάντες στον σύλλογο. Πάντα πρώτη στις προπονήσεις δίνει το καλό παράδειγμα πως όταν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, τότε δεν υπάρχουν εμπόδια αλλά μόνο η χαρά της συμμετοχής σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.







Ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες έχοντας να διανύσει καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα η Δήμητρα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας γεμάτη όρεξη  και ζωντάνια να προσφέρει και να χαρεί κάθε στιγμή…

Σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της, παίζει ασφαλώς και η οικογένεια της  με την βοήθεια και την καθημερινή στήριξη της οποίας απολαμβάνει αυτό που τόσο αγαπά και ο Απόλλωνας κερδίζει ένα εκπληκτικό παιδί. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω να κάνω στον πατέρα της, τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά. Η επιμονή και παρουσία του υπήρξαν  καθοριστικές έτσι ώστε η αθλήτρια να μπορεί να δουλεύει και να εξελίσσεται διαρκώς.
              
Η Δήμητρα κατοικεί στον Περδίκκα Εορδαίας που είναι ο  τόπος καταγωγής της, παίζει στην θέση 2(guard) και δεν διστάζει να πάει στο καλάθι, όταν της δίνεται η ευκαιρία, σκοράροντας με άνεση.

Ωραιότερη επωδός δεν θα  μπορούσε να είναι τίποτα άλλο πέρα από όσα η ίδια έγραψε στο περσινό ξεκίνημα της χρονιάς και τα οποία συμπυκνώνουν με τον αρτιότερο τρόπο το νόημα του αθλητισμού. «Πω, πω εντάξει, σήμερα πήρα το πιο ωραίο μήνυμα που παίρνω εδώ και τέσσερα χρόνια. Μου λένε πως ξεκινάνε οι προπονήσεις: το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός, η χαρά, η λύπη, η στενοχώρια, η ένταση, το ξέσπασμα, η κούραση, ο ανταγωνισμός, η συνεργασία, η αδρεναλίνη, Το ξεφάντωμα, τα όνειρα, οι στόχοι, το άγχος, η υπομονή, ο πόνος, η ανταμοιβή, οι προσδοκίες, η αντιπαλότητα, το χαμόγελο, το δάκρυ, ο θόρυβος, οι κραυγές, η ελευθερία, η πίεση, το αποτέλεσμα, ο φόβος, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, η αδελφότητα, η εχθρότητα, ξεκινάμε πάλι, ξανά μαζί για όλα αυτά τα συναισθήματα. επιτέλους ξανά ξεκινά ο τρόπος της ζωής μου…».


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια