Κ. Βαρδαβάς: «Σπίτι της Εθνικής το Ηράκλειο»

«Το Ηράκλειο μπορεί να γίνει το σπίτι της Εθνικής μπάσκετ» τόνισε στους 3500  περίπου φιλάθλους που είδαν το παιχνίδι της Εθνικής μας με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ο Αντιδήμαρχος και  Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  Κώστας  Βαρδαβάς καλωσορίζοντας της ομάδες εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου στην τελετή έναρξης.



Ο κ. Βαρδαβάς ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα φιλικά αλλά και στο διεθνές τουρνουά  Παμπαίδων και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο επεσήμανε ότι το Ηράκλειο και ο Δήμος του έχουν την βούληση και την πρόθεση να γίνει η πόλη σπίτι της Εθνικής μπάσκετ και να φιλοξενεί παιχνίδια της καθε χρόνο.

Έκπληκτος από την φιλοξενία αλλά και από το κλειστό γήπεδο στα Δύο Αοράκια έμεινε και ο προπονητής της Εθνικής μας Αντρέα Τρινκέρι ο οποίος είπε σε παράγοντες της ΕΚΑΣΚ και του Δήμου «ότι σε τέτοιες εγκαταστάσεις θα πρέπει να γίνεται η προετοιμασία της Εθνικής».

Η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ ευχαριστεί το συγκρότημα του Μαυρόκωστα  για την επίδειξη των Κρητικών χορών  στην τελετή έναρξης καθώς και τον σύλλογο «Ν Καζαντζάκης» για την συμμετοχή των αθλητριών του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια