Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης και του Δημάρχου Ηρακλείου για την παρουσία της Εθνικής Ανδρών στο νησί

Με αφορμή την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στο Ηράκλειο για το τουρνουά «Γ. Κολοκυθάς» που συνδιοργανώνουν ΕΟΚ, ΕΚΑΣΚ, Δήμος-ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η Περιφέρεια Κρήτης, o Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, δήλωσαν:








Αρναουτάκης: «Είναι μία σημαντική διοργάνωση για την Κρήτη και πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών μας. Είναι μία εκδήλωση που αναδεικνύει τόσο τον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό και οι συμπατριώτες μας θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το ευ αγωνίζεσθε να δουν ένα όμορφο θέαμα. Ιδιαίτερα από την Εθνική μας που έχει προσφέρει αμέτρητες διακρίσεις στη χώρα μας»

Κουράκης: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας την Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών. Ευχαριστούμε που επέλεξαν το Ηράκλειο για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους πριν το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους Ηρακλειώτες αλλά και όλους του Κρητικούς να δουν από κοντά την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων στα δυο φιλικά που θα δώσει στο Κλειστό του Δήμου Ηρακλείου στα Δυο Αοράκια. Καλωσορίζουμε επίσης και τις 6 ακόμα αποστολές των ομάδων και τους ευχόμαστε καλή διαμονή στην πόλη μας»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια