Πρεμιέρα με Σερβία αύριο για την Εθνική Νεανίδων-Βελισσαράκος: «Πρόβλημα η απειρία»

Η Εθνική Νεανίδων μπαίνει από αύριο (15/8) στην μάχη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Κροατία (Βούκαβαρ – Βινκόβτσι). Στην πρεμιέρα θ’ αντιμετωπίσει τη Σερβία (14.45).






Τα προβλήματα τραυματισμών (Σταμολάμπρου-Φουράκη) δεν επέτρεψαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργος Βελισσαράκος, να μοντάρει ιδανικά την ομάδα. Στις τελευταίες, όμως, προπονήσεις πριν το ματς με τη Σερβία είχε στη διάθεση του όλες τις παίκτριες του.

Ο Γιώργος Βελισσαράκος δήλωσε: «Τα κορίτσια έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Η απειρία είναι ένα πρόβλημα αφού επτά από τις παίκτριες μου δεν έχουν ανάλογες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις. Θεωρώ κλειδί για τη συνέχεια του τουρνουά την απόδοση μας κόντρα στη Σερβία» και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία».

Η 12άδα της Εθνικής Νεανίδων: Σταμολάμπρου, Νάστου, Χωλοπούλου, Παυλοπούλου, Κίτσιου, Φουράκη, Γεωργιάδη, Χριστινάκη, Γεροστεργίου, Σταμάτη, Λούκα, Καραμπάτσα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Σερβία, Σουηδία και Πορτογαλία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια