Συνεχίζεται η προετοιμασία για άνδρες, εφήβους και παίδες της Αναγέννησης Φλόγας-Προγραμματίστηκαν τα πρώτα φιλικά

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του αντρικού τμήματος του Αναγέννησης Φλόγας καθώς όλοι οι αθλητές της ομάδας βρίσκονται στη διάθεση του Νεκτάριου Καραγιαννίδη.









Οι προπονήσεις είναι αρκετά επίπονες για τους αθλητές, γίνονται όμως σε πολύ καλό κι ευχάριστο κλίμα ενώ περιλαμβάνουν εκτός από ασκήσεις εντός γηπέδου, πρόγραμμα στίβου αλλά και βάρη.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας φαίνεται ότι αρχίζουν να δένουν αρκετά καλά για την εποχή με τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας ενώ το ρόστερ πλαισιώνουν και αθλητές από τα… σπλάχνα του συλλόγου συμμετέχοντας στις προπονήσεις του αντρικού παράλληλα με αυτές του εφηβικού τμήματος.

Παράλληλα με το αντρικό,  εξίσου καλά συνεχίζεται και η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του εφηβικού τμήματος. Οι αθλητές του Θεόδωρου Χριστοφορίδη προσπαθούν να ακολουθούν ακριβώς, το επίσης πολύ βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων, συνδυάζοντάς το με την έναρξη των μαθημάτων στα φροντιστήρια. Το πρόγραμμα και γι αυτό το τμήμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο στίβο αλλά και βάρη.

Τέλος την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει και το μικρότερο ηλικιακά αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου με τους αθλητές του Νεκτάριου Καραγιαννίδη να προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου, έπειτα από τις διακοπές του καλοκαιριού.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία οι προπονητές θα βγάλουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς όπως έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 30/08/2013 και ώρα 19.00 το αντρικό θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ενώ την Κυριακή 01/09/2013 το εφηβικό θα αντιμετωπίσει επίσης εντός έδρας την ομάδα της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου στις 13.00    




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια